Computers en accessoires Bacteriën vrij

onderschat het niet

Computerreiniging

Bij de reiniging van de computer worden de computeronderdelen van elkaar losgekoppeld zodat een zorgvuldige reiniging kan plaatsvinden. Zo wordt onder andere het toetsenbord ontdaan van vuil door middel van een kunststofreiniger. Het beeldscherm wordt door middel van een wipescreen gereinigd en de ombouw van de monitor wordt wederom met de kunststofreiniger schoongemaakt.

Onderzoek heeft aangetoond dat een toetsenbord vaak meer soorten bacteriële vervuiling bevat dan sanitaire voorzieningen. Vaak ook nog in hoge aantallen voor wat betreft de aanwezige bacteriën. Een structurele reiniging voorkomt ziekte van uw medewerkers, maar de reiniging van de computers geeft bovendien aan deze medewerkers het signaal dat zij gewaardeerd worden en serieus genomen worden.

Aangezien de computers gedurende de reiniging uit dienen te worden gezet, zullen wij samen met u het beste tijdstip afspreken voor de reiniging, vaak voor of na kantooruren. Op deze manier kunnen de werkzaamheden in uw object gewoon doorgang vinden. Afhankelijk van het aantal computers dat gereinigd dient te worden, kunnen hierover afspraken worden gemaakt.

Beelscherm muis en keyboard