Glashelder en een gevel als Nieuw

Laat uw pand weer stralen

Glasreiniging

Wij verzorgen graag de frequente bewassing van het glas van uw object. D&S Schoonmaak B.V. kan u geheel vrijblijvend een opgave doen omtrent de kosten van de bewassing voor de binnen- en buitenzijde en het separatieglas van uw object.

In de planfase adviseren wij over de mogelijkheden en met onze ervaren glas- en gevelallrounders kunnen wij in iedere situatie voor een kwalitatieve oplossing zorgen. Bovendien geeft ons unieke concept, de zogeheten facility credits u de mogelijkheid om flexibel om te gaan met uw budget.

Glasreiniger bezem steel met water sproeier

Gevelreiniging

Niets stoort meer dan vervelende leuzen op de gevel of vervuilde gevel reclameborden van uw object. Door middel van hoge drukreinigers en een antigraffiti middel kunnen wij uw gevel reinigen. Daarnaast kan uw gevel vervuild worden door de invloeden van het weer. Met behulp van een hoge drukreiniger en speciale reinigingsmiddelen (afhankelijk van het afwerkmateriaal van uw gevel) wordt uw gevel ontdaan van vervuiling. Niet alleen geeft dit een fraaier aanzien, het verlengt tevens de duurzaamheid van uw gevel.

Wij zien er uiteraard op toe dat het vervuilde water d.m.v. een verplaatsbaar reinigingssysteem op een milieuvriendelijke wijze wordt afgevoerd.

Graag bespreken wij dit concept en dus de mogelijkheden met u.

Hogedruk gevelreiniger