De uitstraling van uw onderneming

begint bij een onderhouden vloer

Vloerreiniging

Naast het dagelijks onderhoud kunnen wij ook zorg dragen voor het periodieke onderhoud van de vloeren in uw object. Afhankelijk van het materiaal van uw vloer wordt de beste reinigings- en onderhoudsmethode uitgezocht, die de levensduur van uw vloer verlengd en slijtage doet voorkomen.

Wij maken hierbij gebruik van speciale machines en reinigingsmiddelen, die geschikt zijn voor het afwerkmateriaal van uw vloer en indien mogelijk wordt een beschermlaag aangebracht die slijtage tegengaat. Wij bekijken met u graag de mogelijkheden en kunnen aan de hand van een zogenaamd “proefstuk” het uiteindelijke resultaat voor u zichtbaar maken.

Vloerreiniger machine

Tapijtreiniging

Naast het dagelijks onderhoud (het stofzuigen en het plaatselijk verwijderen van vlekken in het tapijt) dient het tapijt regelmatig grondig te worden gereinigd, zodat hardnekkig en aangekleefd vuil verwijderd wordt. Een goed onderhoud verlengt de levensduur van het tapijt en maakt het verwijderen van plaatselijke vervuiling makkelijker. Wij adviseren u omtrent de beste reinigingsmethode voor uw tapijt. Uiteraard maken wij hierbij gebruik van de expertise van onze leveranciers op het gebied van materialen en middelen.

Tapijtreiniger machine